Fortsæt til hovedindholdet
2023
Nyheder

Jubilæumsgudstjeneste for Danmission i Aalborg Domkirke

Søndag den 22. januar fejrer Danmission 200 års jubilæum med et par års forsinkelse. Biskop Thomas Reinholdt Rasmussen skal prædike.

Budolfi Kirke danner rammen for en festlig jubilæumsgudstjeneste for Danmission, der fejrer 200 år. Arkivfoto

Af Johs Kühle, formand for stiftsbestyrelsen for Danmission i Aalborg Stift

Dagen indledes med festgudstjeneste i Budolfi kl. 10.00 med Thomas Reinholt Rasmussen som liturg og prædikant. Endvidere medvirker tidligere udsendte medarbejdere for Danmission.

Kl. 12.00 fortsætter programmet i Folkekirkens Hus med frokost og festligt samvær.

Udsendte medarbejdere i Tanzania, Beiruth, Phom Penh (og måske Myanmar) fortæller aktuelt om deres arbejde lige nu.

Danmissions formand udfordrer med tanker om mission i Fremtiden. Foredraget kommenteres og perspektiveres af Else Kaag Bjerg, som er præst i Thy og som har været missionær i TZ, Steffen Krøyer, som har været efterskoleforstander på Bjerget og Christian Roar Pedersen, som er præst i Hals og endvidere repræsentant for Aalborg Stift i Folkekirkens Mellemkirkelig råd.

Der bliver også plads til deltagernes små fortællinger og anekdoter fra personlige oplevelser med mission, auktion som efter gudstjeneste i Tanzania, samt kaffe og kage og en god snak med sidemanden.

Alle er velkomne.

Tilmelding 

Tilmelding til aalborgs@danmission.dk eller til Mads Bang Simonsen, 20767845 bedst før 13. januar, senest 16. januar af hensyn til bestilling af maden.