Fortsæt til hovedindholdet
Tema: Bispevalg i Aalborg Stift (2021)
Møder og arrangementer
Portrætter af de to kandidater: Thomas Reinholdt Rasmussen og Annette Brounbjerg Bennedsgaard

Møder og arrangementer

Her på siden finder du info om debatarrangementer og fællesmøder med bispekandidaterne. Info er leveret af distriktsforeninger og menighedsråd i stiftet. På siden vises kun arrangementer, hvor du kan møde alle tre kandidater. Nederst på siden er links til bispekandidaternes egne oversigter over, hvor du kan møde dem op til valget. 


10. oktober kl. 19 i Thisted Kirkecenter, Vestergade 10. Alle er velkomne.


5.oktober kl. 19.00 i Gug Kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ 

Få et gensyn med de to bispekandidater til et nyt, afgørende valgmøde, der for alvor skal tydeliggøre de afgørende forskelle mellem dem, og besvare de spørgsmål, som vælgerne måtte have. 

Om mødet:
Til mødet inviteres alle stemmeberettigede fra i alt seks provstier i Aalborg Stift: Aalborg Budolfi Provsti, Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti, Rebild Provsti og Hadsund Provsti. 

Konceptet for aftenen er, at de to kandidater stiller spørgsmål til hinanden. En kyndig moderator vil styre tidtagningen, så kandidaterne får lige meget taletid. Målet er en konstruktiv dialog, der giver vælgerne et indblik i de afgørende forskelle på de to kandidater. 

Efter en pause vil der være mulighed for frit at stille spørgsmål til kandidaterne.

Der vil blive serveret øl og vand. 

Arrangører: 
Aalborg Budolfi -, Aalborg Nordre -, og og Himmerland Distriktsforening.

Tilmelding:
Tilmelding skal ske for ét samlet menighedsråd til Nina Peilicke på ninapeilicke@gmail.com. I tilmeldingen bedes man skrive, hvilket menighedsråd, man kommer fra, samt hvor mange man kommer. Tilmeldingsfrist: 4. oktober kl. 12.00.


Bispekandidaternes kalendere

Besøg de enkelte bispekandidaters hjemmesider for et fuldt overblik over, hvor du kan møde kandidaterne til 2.valgrunde:

 

https://annettebennedsgaard.dk/kalender/
https://www.thomasreinholdt.dk/kalender/
 


Har vi glemt et arrangement? Send en mail: mhto@km.dk