Fortsæt til hovedindholdet
Stiftsadministration
Vores rådgivning
Kvinde og mand i jakkesæt og med papir i hænderne smiler til hinanden

Vores rådgivning

Vi tilbyder rådgivning inden for jura, byggesager, personalesager og andre emner, som berører menighedsrådenes opgaver.

I Aalborg Stift sætter vi stor pris på menighedsrådenes arbejde med at skabe gode forhold og oplevelser i kirkerne. Derfor vil vi gerne hjælpe jer.

Vi tilbyder rådgivning inden for jura, byggesager, personalesager og andre emner, som berører menighedsrådenes opgaver. Vi sætter jer ind i reglerne, så I kan udføre jeres arbejde med ro i maven. Som plancenter for screening af lokalplaner yder vi landsdækkende rådgivning på netop dette område

På Den Digitale Arbejdsplads (DAP) kan I finde vejledninger til, hvordan I tager hul på opgaver som eksempelvis byggesager, kirkegårdsdrift og ansættelser af præster og funktionærer.

Sammen finder vi vejen

Uanset hvilke spørgsmål I har, skal I bare ringe eller skrive til os. Det er derfor, vi er her. I behøver ikke forberede jer og undersøge en masse på forhånd. Kontakt os gerne så tidligt som muligt i processen, uanset om det drejer sig om byggesager, ansættelser eller noget helt tredje. På den måde kan I undgå at lave uoprettelige fejl eller spilde jeres kræfter på tiltag, som ikke kan gennemføres i sidste ende. Ud over at yde rådgivning er vi også den myndighed, som kan sige ja eller nej til jeres initiativer. Vi vil helst sige ja, og derfor vil vi gerne hjælpe jer med at komme godt fra start.