Stiftet
Præster og medarbejdere

Aalborg Nordre Provsti

Provst (kirkebogsfører):

Ole Rysgaard Madsen
Klitgårdsvej 30, 9382 Tylstrup

Provstisekretær:

Lone E Mandrup Sørensen
Klitgårdsvej 30, 9382 Tylstrup

Pastorater:

Sogne:

Pastorater & Sogne:

Provstiudvalget

Formand

Ole Rysgaard Madsen
Klitgårdsvej 30
9382 Tylstrup

Næstformand

Jens Christian Moberg Andreasen
Ahornvej 3
Vester Hassing
9310 Vodskov

Menige medlemmer

Anne-Marie Dalbøge Bersan
Ole Lukøje Vej 6
9400 Nørresundby
Harry Brix
Primulavej 8
9380 Vestbjerg
Helle Rosenkvist
Lindholmsvej 60
9400 Nørresundby
Jørn Toldbod
Skovskellet 5
9310 Vodskov

Hjælp til søgning

Klik på det ønskede faneblad og start din søgning.

Præster og medarbejdere
Her kan du søge efter præster og medarbejdere og se i hvilke sogne, de er ansat. Du finder kontaktinformationer ved at klikke på sogn i søgeresultatet. Du kan også finde prædikener fra præster, som har bidraget til prædikensamlingen her på hjemmesiden.

Sogne
Her kan du finde information om alle stiftets sogne, ansatte og kirker. 

Kirker
Under kirker er der fotos af alle stiftets 334 kirker samt forklarende tekst om kirkernes historie og udsmykning. Kirkedatabasen bliver løbende opdateret, se de seneste opdateringer her. Kontaktinformationer på kirkens personale finder du ved at søge specifikt på præster og medarbejdere eller ved at søge under sogne. 

Provstier
Søger du på et provsti får du kontaktinfo på provst, provstisekretær og provstiudvalg samt et overblik over, hvilke pastorater og sogne der hører til i provstiet. Der er i alt 14 provstier i stiftet: Brønderslev, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring Nordre, Hjørring Søndre, Jammerbugt, Morsø, Rebild, Sydthy, Thisted, Aalborg Budolfi, Aalborg Nordre, Aalborg Vestre og Aalborg Østre.

Prædikener
Under prædikener finder du prædikener tilbage fra 1998 og frem til i dag. Det er præster i stiftet, der løbende bidrager til samlingen. Du finder en prædiken ved at søge specifikt på prædikantens navn, på årstal, en dag i kirkeåret eller fritekst. Navne på dage i kirkeåret finder du her. Du finder et direkte link til 'ugens prædiken' fra hjemmesidens forside.