Stiftet
Kirker

Bistrup Sogn

Sognets hjemmeside: bistrupkirken.dk
Birte Maarup Iversen
Ringvejen 5 A, 9800 Hjørring
Anna Marie Bram Christensen
Karlsvej 30, 9800 Hjørring
Træffes som regel i kirken tirsdag kl. 10 til 11  eller efter aftale.
Peter Emil Ryom
Susanne Tidemann
Karin Frøkjær Svendsen
kirkekontoret Ringvejen 7, 9800 Hjørring
Træffetid Tirsdag - Fredag fra kl. 9.00 til kl. 13.00 Såfremt kontoret er bemandet, vil telefonen blive besvaret udenfor åbningstiderne.
Laila Pallisgaard
Poul Jansen

Bistrup Kirke

Ringvejen 7
9800
Hjørring
Læs mere

Hjælp til søgning

Klik på det ønskede faneblad og start din søgning.

Præster og medarbejdere
Her kan du søge efter præster og medarbejdere og se i hvilke sogne, de er ansat. Du finder kontaktinformationer ved at klikke på sogn i søgeresultatet. Du kan også finde prædikener fra præster, som har bidraget til prædikensamlingen her på hjemmesiden.

Sogne
Her kan du finde information om alle stiftets sogne, ansatte og kirker. 

Kirker
Under kirker er der fotos af alle stiftets 334 kirker samt forklarende tekst om kirkernes historie og udsmykning. Kirkedatabasen bliver løbende opdateret, se de seneste opdateringer her. Kontaktinformationer på kirkens personale finder du ved at søge specifikt på præster og medarbejdere eller ved at søge under sogne. 

Provstier
Søger du på et provsti får du kontaktinfo på provst, provstisekretær og provstiudvalg samt et overblik over, hvilke pastorater og sogne der hører til i provstiet. Der er i alt 14 provstier i stiftet: Brønderslev, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring Nordre, Hjørring Søndre, Jammerbugt, Morsø, Rebild, Sydthy, Thisted, Aalborg Budolfi, Aalborg Nordre, Aalborg Vestre og Aalborg Østre.

Prædikener
Under prædikener finder du prædikener tilbage fra 1998 og frem til i dag. Det er præster i stiftet, der løbende bidrager til samlingen. Du finder en prædiken ved at søge specifikt på prædikantens navn, på årstal, en dag i kirkeåret eller fritekst. Navne på dage i kirkeåret finder du her. Du finder et direkte link til 'ugens prædiken' fra hjemmesidens forside.