Konfirmander
Konfirmand Aktion - Den Globale Fortæller

Konfirmand Aktion - 
Den Globale Fortæller

Giv dine konfirmander en helt særlig oplevelse, hvor de får muligheden for at møde en ung kristen fra Zanzibar. Årets tema er SE OP! - og gennem foredrag, dialog og aktiviteter inspireres de unge til til se op - se Gud, deres næste og den verden, de lever i. 

I uge 9 (2020) har du mulighed for at booke en Global Fortæller fra Zanzibar, der inddrager og inspirerer konfirmanderne til at tænke over vigtigheden af at SE OP! Den Globale Fortæller ledsages af en ung dansk tovholder, der selv har været på Zanzibar og har oplevet landet, kulturen og kirken. 

 

Kristendom på Zanzibar

På Zanzibar er kristendommen en minoritet blandt et muslimsk flertal. Under 1 % af befolkningen og der findes 7 lutherske kirker, mens der i Danmark findes 2300 sognekirker. Historisk set har Zanzibar været et forbillede for fredelig sameksistens, men idag balancerer samfundet på kanten mellem sammenstød og sameksistens.

Besøget består af foredrag, engagerende aktiviteter og en opfordring til at gå i aktion. Konfirmanderne bliver inddraget og får inspiration til forskellige måder, hvorpå de kan gå i aktion og dermed være med til at gøre en forskel. 

 

Som forberedelse til besøget har Konfirmand Aktion har udarbejdet et undervisningsmateriale, som du kan benytte. Det kan med fordel også anvendes til opsamling af besøget. 

 

Konfirmand Aktion er et samarbejde mellem Danmission og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV)

 

Læs invitationen her eller gå direkte til tilmelding her.


Praktiske oplysninger

Hvor lang tid? Et besøg består af to eller fire lektioner.

Hvornår? Der kan bestilles besøg i uge 9 i 2020

Pris

- 2 lektioner (2×45 min.): 1850 kr. inkl. kørsel 

- 4 lektioner (4×45 min.): 3200 kr. inkl. kørsel

Tilmelding

Book besøg på: www.konf.dk/bestil 

Kontakt

Lærke Lysemose Christensen
Leder af Konfirmand Aktion Tlf: 41 99 93 35
Mail: llc@danmission.dk 

Anna Døssing Gunnertoft
Stiftskoordinator
Mail: adje@km.dk