Folkekirkens Hus
Nyt sæsonprogram

Sæsonprogram efteråret 2022

Foredrag, koncerter, dans og samtalesaloner. Nyt sæsonprogram for Folkekirkens Hus ude nu. Find det her.

I Folkekirkens Hus vil vi dialogen. Vi vil tale om – og lytte til – hvad det er, der beriger os som mennesker, hvad det er for værdier, vi lægger til grund for vore liv.Uanset, hvor i livet vi kommer fra. 

Vi vil opleve, vi vil feste, vi vil samtale og diskutere, vi vil synge, vi vil spise
med hinanden og begrave os i – og fryde os over – egne og andres talenter i fællesskab og i forståelse.

Det er også Folkekirkens Hus' nye sæsonprogram et udtryk for – det 15. af slagsen.

Flere end en halv million mennesker har siden begyndelsen af efteråret 2015 besøgt Folkekirkens Hus for at deltage i foredrag, syng med-aftener, salon-aftener, koncerter, danseaftener - med såvel tangoen som døden - wiener-søndage og meget, meget mere.  Med andre ord: Alt det, der vedkommer os som mennesker, og som er med til at berige os og gøre os klogere på livet. 

Det er vi faktisk ret stolte over, og det viser med al tydelighed, at ideen med at skabe et folkekirkeligt eksperimentarium, med døren vidt åbne ud mod verden, var den helt rigtige ide.

Seneste tiltag – som faktisk blev en udløber af coronatiden - er muligheden for at følge arrangementer i Folkekirkens Hus hjemme eller sammen med andre. 

Vi vil selvfølgelige allerhelst, at du kommer og er med til arrangementet, men kan du ikke det, kan du følge nogle af arrangementerne på streaming.

Flere, der kommer langvejs fra, er begyndt at lave aftener i sognehuset, hvorfra man sammen kan streame arrangementer i Folkekirkens Hus. 

Man ringer ind og fortæller, at man gerne vil være med, og betaler efterfølgende entreen på mobilpay. Et godt alternativ, hvis man ikke lige har mulighed for at komme i Folkekirkens Hus. Kvaliteten er god, og arrangementerne dækkes med flere kameraer.

Velkommen i Folkekirkens Hus. 
Vi glæder os til at se jer til de mange spændende arrangementer i efteråret 2022.

Henrik Thorngaard
Leder af Folkekirkens Hus

 

Læs sæsonprogrammet efterår 2022 her: