Nyheder
Nyheder

PREP-kurser for par på vej flere steder

Center for Folkekirkens Familiestøtte tilbyder i dette efterår gratis PREP: Kommunikationskursus for par med børn i Aarhus, Aalborg og Nykøbing Mors. Til januar udbydes kurset desuden i Sæby.

Folkekirkens Familiestøtte afholder PREP-kurser, fordi det er vigtigt for børnenes trivsel, at forældrene har det godt med hinanden.

PREP-kurset er for alle par med fælles eller sammenbragte børn, der har lyst til at få nye redskaber til kommunikation og konflikthåndtering i parforholdet. Kurset kan rumme både par, der har mange udfordringer og par, som egentlig har det godt sammen, men som ønsker at bruge noget tid på at tale sammen og forstå hinanden bedre. Den eneste forudsætning er, at parret er motiveret til at blive sammen.

PREP-kurser foregår enten hen over en weekend eller over 5 aftener. Parrene bliver præsenteret for en række redskaber til god kommunikation og får tid til at bruge redskaberne sammen i løbet af kurset. Man deler ikke personlige oplysninger med de andre deltagere.

Kurset følges op af en frivillig brobygger, der kommer i parrets hjem og følger op på de aftaler, parret har lavet med hinanden under kurset. Al erfaring viser nemlig, at det er svært at holde fast i de gode aftaler, når hverdagen er i gang igen.

Det er muligt at deltage i kurset andre steder end der, hvor du bor.  

 

Læs meget mere om vores PREP-Kurser her


Find aktuelle kurser her