aalborgstift.dk
Himmelske Dage 2019

Himmelske Dage 2019

Det bliver stort, når Danmarks største fælleskirkelige event løber af stablen i Kristi Himmelfartsdagene d. 30.maj til 2. juni. 

Når foråret rykker ind, rykker Danmarks største kirkelige folkefest, Himmelske Dage, ud på torve og gader i Herning. Hele festen indledes med en åbningsgudstjeneste på Torvet, hvor et kirkekor med 500 sangere medvirker sammen med Herning Kirkes Drengekor. Bagefter kan de mange deltagere gå direkte til Danmarks største kaffebord på ca. 750 meter i Hernings gågade. Der vil i løbet af de fire dage være flere end 300 arrangementer lige fra Undergrundsgudstjeneste i en parkeringskælder til klimadebatter på biblioteket og Bibellegeland for børn.

Gå med....

Overskriften for De Himmelske Dage (der tidligere hed Kirkedage) er ”Gå med…”. Bag arrangementet står Danske Kirkers Råd - og folk fra folkekirken, frikirkerne og den katolske kirke sørger for de mange aktiviteter sammen med frivillige fra landets mange kirkelige organisationer.

Lørdag aften er Boxen rammen om Det Himmelske Show, hvor Dina Al-erhayem og Peter Mygind er værter. Her kan publikum blandt andet opleve det største gospelkor nogensinde i Danmark, når mere end 1000 gospelsangere sammen med en række solister løfter taget på Boxen. 

Det Himmelske Show samt enkelte andre arrangementer kræver billet.

Læs mere om Himmelske Dage her, hvor du også kan købe billet.

Hør her Formand for lokalkomiteen i Himmelske Dage på Heden, Jens Christian Kirk, fortælle, hvad man får får billetten: