aalborgstift.dk
Folkekirkens virtuelle introkursus for nyansatte

Folkekirkens virtuelle introkursus for nyansatte

I samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd afholdes et landsdækkende virtuelt introkursus for nyansatte i folkekirken den 28. september 2022. 

Kære alle nyansatte i folkekirken

I samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd (LAM) afholdes et landsdækkende virtuelt introkursus for nyansatte i folkekirken.

Introkurset for nyansatte findes også som et kursus med fysisk fremmøde. 
Læs mere om det her

På det virtuelle introkursus venter os en god dag med masser af information, ny viden og forhåbentlig gode samtaler på tværs af faggrupper og ansættelsessteder.

Læs hele programmet her

Tilmelding til virtuelt kursus - tryk her

 

I september modtager alle tilmeldte et link til Teams. Du behøver ikke downloade Teams. Husk derfor at oplyse rette mailadresse til tilmeldte kursist.

I løbet af kurset inddeles alle tilmeldte i grupper.

Det er muligt at deltage i det virtuelle kursus fra såvel telefon, Ipad/tablet eller pc. Det virtuelle kursus forudsætter:

  • at du har kamera og mikrofon, og at disse benyttes
  • at du sidder uforstyrret
  • at du følger hele undervisningen

I hensynet til inddeling i grupper, er det vigtigt at oplyse, hvis I sidder flere sammen. Vi glæder os til at se dig og/eller dine kolleger på skærmen den 28. september 2022 kl. 8.50

Har du praktiske spørgsmål forud for kurset, er du meget velkommen til at kontakte Sussie Viig, Ribe Stift på mail sgv@km.dk