Livestreaming
Webinar om livestreaming

Vores næste webinar handler om udstyr og teknik til livestreaming, hvor vi vil prøve at svare på så mange af de spørgsmål I måtte have, når det gælder teknik.
Gæsten er Rasmus Lund Paulsen, der har erfaring fra en lang række live transmissioner.

WEBINAR OM TEKNIK TIL STREAMING

TIRSDAG DEN 2. FEBRUAR KL. 16.30

Eksempler

Til webinaret den 2. februar, vil vi rigtig gerne kunne fortælle om et par eksempler på forskellige måder I har livestreamet på.
Det kan være med mobilen eller med flere kameraer. Har du lyst til at fortælle lidt om, hvordan I har gjort, og hvad udfordringerne har været, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Det gør du ved at klikke her for at sende en mail.

Stil et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, som du gerne vil have svar på under webinaret, kan du indsende det her, samtidig med at du tilmelder dig webinaret.

Spørgsmål kan du indsende frem til fredag den 29. januar

Når du har tilmeldt dig, vil du inden webinaret modtaget et link og en adgangskode, så du kan deltage. Deltog du i vores første webiinar den 19. januar får du automatisk tilsendt nyt link og adgangskode.

Tilmelding til online webinar

* indicates required

Afkryds venligst at det er i orden at vi kontakter dig på mail vedrørende webinaret

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.