Aktuelt
Præsten - tæt på

Videodagbøger fra stiftets præster

Hver måned i 2021 vil en præst i videodagbogsformat filme og fortælle, hvad der sker i kirken og på hjemmekontoret – og hvordan der i en tid med restriktioner og nedlukning arbejdes på at sætte initiativer og projekter i gang, så kirken stadig kan være der for alle, der har brug for det.

Marts

I denne måned (+de første dage af april) møder vi Jesper Fodgaard, der er præst i Vor Frelsers Kirke i Aalborg. Han giver her et indblik i, hvordan kirkens medarbejdere og menighed arbejder tæt sammen om at planlægge og fejre påsken.

Februar

I denne måned møder vi Elisabeth Hildestad, der er præst i Nørholm, Nibe og Vokslev kirker. Hun arbejder tæt sammen med Mette Sloth, der er kirke- og kulturmedarbejder. De giver her et indblik i, hvordan de bruger hinanden i deres arbejde, og hvordan de i februar blandt andet arrangerer fastelavn to go, kyndelmisse og uddeler blomsterhilsner.


Januar

I årets første afsnit møder vi Hanne Svensmark, der er præst i Dronninglund og Dorf. Hun lægger dagligt videoeftertanker op på Facebook for at sprede håb og nærvær, og her giver hun et indblik i nogle af de hilsner, der er sendt afsted i januar.