2020
Nyheder

Besøg en kirke i din sommerferie

Mangler du idéer til en tur i det danske sommerland? Tag et kig på Kirkekortet, og find inspiration til udflugter spækket med arkitektur, kirkekunst og historie.

Mange af os skal i år tilbringe sommeren på de hjemlige breddegradder. Heldigvis byder Danmark på flere oplagte udflugtsmål, f.eks. landets mange kirker. De enestående bygninger og smukke kunstværker rummer århundreders Danmarks- og kulturhistorie.

Brug Kirkekortet herunder til at finde en kirke i nærheden af dig, som du kan besøge for at opleve arkitektur, kirkekunst og historie. Ved hvert ikon kan du læse mere og klikke dig videre til kirkens egen hjemmeside. 
Kortet opdateres løbende.

Hvis du vil finde arrangementer, skal du se i Kirkekalenderen.

Rigtig god sommer!

Kirkekortet

Tip: Scan kirken med din smartphone

 

Tag din smartphone med på turen og kig efter QR-koder på kirkerne.

Med et enkelt klik kan du med din mobiltelefon lukke op for endnu mere information om den lokale kirke. Rigtig mange kirker har opsat QR-koder, der linker ind til hjemmesider med mere information. Scan koden enten ved at holde telefonens kamera hen over stregkoden, eller ved at bruge en app til at scanne QR-koder. 

 

Du kan også gå på opdagelse her på aalborgstift.dk og søge mere information om de nord- og nordvestjyske kirker i stiftets store kirkedatabase