2018
Nyheder

Kom med på julemarked

Julen er lige om hjørnet, og vanen tro varmer kirkerne i Aalborg Stift op til den store højtid med julemarkeder og julearrangementer for store og små. Få inspiration til en hyggelig weekendaktivitet med hele familien her. 

Se, hvad dit sogn har af julearrangementer på www.sogn.dk

Af Pernilla Abildtrup

Dagene er blevet koldere, og gaderne er allerede iført gran og røde hjerter. Kalenderen siger knap en måned til juleaften, og det betyder, at højsæsonen for julemarkeder så småt er skudt i gang. 

Kirkerne i Aalborg Stift varmer vanen tro også op til årets store højtid med hyggelige markeder, der kan sætte gang i julestemningen hos store og små. Få varmet hænderne på en kop gløgg, spil et slag banko eller gå på opdagelse blandt de spændende juleboder, hvor overskuddet går til gode formål. 

Få her et lille udpluk af weekendens julemarkeder.

Jazz, tombola og jul med Vodskov Kirke

Vodskov Kirke holder i år julemarked med mulighed for at spille tombola og quickbanko, alt imens Advokatens Jazz band skruer op for julehyggen på klaver og saxofon. Er du mere til salg og snacks, kan du til julemarkedet også finde både loppemarked og salgsboder, der sælger alt fra julelækkerier til dørkranse og kirkegårdspynt. Efter du har været til markedet, kan du gå hjem med god samvittighed. Indtægterne går nemlig ubeskåret til projekt ”Fremtidsbørn” via Danmission og til børneprojektet ”Sat 7”, som støtter undervisning af børn i flygtningelejre.

Tidspunkt: 24. november, kl. 10.00 – 15.30

Sted: Sognegården, Tidselbakken 2A, 9310 Vodskov

 

Lindholm Kirke inviterer til julemarked med gudstjeneste og luciaoptog

I år kan du komme til julemarkedet over to dage, når Lindholm Kirke går sammen med KFUM-spejderne om at holde julemarked. Begge dage byder på tombolaer, kalenderlys, dekorationer, og skulle sulten melde sig, er der også mulighed for at købe vafler, varme pølser og kranse. Lørdag d. 24. november foregår julemarkedet i Spejderhuset på Lindholmsvej 59, mens det om søndagen d. 25. november er i Løvvangens Kirkecenter. Her begynder dagen med gudstjeneste og luciaoptog, inden markedet starter.

NB. Der er to datoer for julemarkedet med forskellige lokationer:

Tidspunkt: 24. november, kl. 11 – 15.00

Sted: Spejderhuset, Lindholmsvej 59, 9400 Nørresundby

Tidspunkt: 25. november, kl. 10.00

Sted: Løvvangens Kirkecenter, Strubjerg 167, 9400 Nørresundby

 

Godthåb Kirke fejrer fem år med julemarked

For 5. år i streg afholder Godthåb Kirke julemarked. Som medarrangør er Godthåb FDF, der sammen med en masse frivillige har gjort sognegården klar til at få besøg af en masse glade gæster. Til julemarkedet får du mulighed for at lave julepynt, der senere skal pryde juletræet i kirken, og hele sognegården vil være fyldt med forskellige boder, hvor du kan gå på opdagelse efter julegaver til familien. Her frister alt fra økologisk kød og glaskunst til håndlavede sæber og mjød. 

Tidspunkt: 24. november, kl. 11.00 – 16.00

Sted: Godthåb Sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup J

MERE INFO

Find flere julearrangementer i dit sogn på www.sogn.dk  eller på din lokale kirkes hjemmeside eller Facebook