2017
Nyheder

Velkommen til fire nye præster

Torsdag den 31. august blev fire nye præster ordineret til tjeneste i folkekirken af biskop Henning Toft Bro. 

De fire nye præster er fra venstre Daniel Høgagard, Kristin Margrethe Saghaug, Kirsten Haaber og Nadia Uhrup Hassig. (Fotograf: Christian Roar Pedersen)

De fire nyordinerede præster er cand. theol. Daniel Høgagard, som er ansat som sognepræst i Horsens-Hammer pastorat fra den 1. september 2017. Daniel Høgagard er opvokset i Holstebro, er gift med Ivana og sammen har de sønnen Isak på 3 år. Ivana er også teolog og begynder på pastoralseminariet til efteråret. Planen er at begge skal være præster i Aalborg Stift. 

Nadia Uhrup Hassig er ansat som overenskomstansat sognepræst i Vive-Hadsund Pastorat med virkning fra den 1. september 2017. Nadia blev cand. theol. i efteråret 2016 med speciale i forholdet mellem folkekirkens bekendelsesgrundlag og individuelle trosopfattelser. Under studiet var Nadia i praktik i Folkekirkens Skoletjeneste og Ungdomskirken i Århus, hvor hun sidenhen har været frivillig. 

Cand.mus.terp. Kirsten Haaber er ansat som konstitueret sognepræst i Sulsted og Ajstrup pastorater fra den 1. september 17 og indtil ansættelse af ny sognepræst, som vil ske efter opslag. Kirsten Haaber bestod i maj kirkeministeriets teologiske prøve. Hun er tillige uddannet musik-og psykoterapeut og har en diplomuddannelse og en master i Clinical Palliation (lindrende behandling for alvorligt syge og døende).
 
Cand. theol Kristin Margrethe Saghaug er ansat som konstitueret studenterpræst i Budolfi pastorat fra den 1. september 2017 og indtil ansættelse af en ny sognepræst, som vil ske efter opslag. Ud over en kandidatgrad i teologi er Kristin ph.d. fra Aalborg Universitet på afhandlingen ”Revelation and Innovation of Value: Interaction between revelatory theology artistic creativity and small business model innovation context”. Kristin har arbejde på Aalborg Universitet som undervisningsassistent.
 
Se flere fotos fra ordinationen her