2017
Nyheder

Aalborg Stift har fået ny hjemmeside

Aalborgstift.dk har fået et mere brugervenligt design og er nu også læsevenlig fra tablet og mobil.

Aalborg stifts nye hjemmeside er responsiv. Det betyder, at visningen tilpasses computer, tablet og mobil.

Velkommen til Aalborg Stifts nye hjemmeside. 

Med det nye responsive design tilpasses indholdet, så du altid får den bedste oplevelse, uanset om du besøger os fra din mobil, tablet eller computer. Hjemmesiden er desuden opbygget med en mere enkel struktur, så du lettere kan navigere rundt på siden og finde det indhold, du søger.

Nedenfor følger de væsentligste ændringer.

Ny menustruktur med bedre overblik
Menuen findes øverst i højre hjørne som tre vandrette streger. Hvis du klikker på den, folder den sig ud og præsenterer en række indholdssider. Nogle sider vil, når du klikker på dem, kunne foldes ud med flere undersider.

Menuen med de tre streger er altid synlig, og du kan derfor bruge den til at skabe overblik over siden. Uanset hvor på hjemmesiden du er, kan du vende tilbage til forsiden ved at klikke på folkekirkens logo i øverste venstre hjørne.

Boksene på forsiden kan også være en hjælp til at finde det indhold, du søger. 

Hurtige genveje
Scroller du ned i bunden af siden er der i den sorte bjælke en række links, der fungerer som genveje til nogle af de mest besøgte sider.

Nyheder
I øverste højre hjørne finder du seneste nyt om kirkelivet i stiftet. Nyhedsrullen indeholder aktuelle nyheder, artikler, reportager og videoer. Klikker du på se alle nyhederne får du et overblik med billedvisning, som du kender fra den tidligere hjemmeside. Du kan her finde artikler tilbage til 2010, hvor Henning Toft Bro blev indsat som biskop over Aalborg Stift.

Temabokse
På forsiden finder du som noget nyt to temabokse. Her samler vi indhold med udgangspunkt i aktuelle emner eller aktiviteter, der har særligt fokus i stiftet. Boksene udskiftes løbende.

Ny søgefunktion
Som noget nyt kan du søge efter både præster og medarbejdere i samtlige sogne i Aalborg Stift. Søgefunktionen er koblet sammen med kirker, der indeholder fotos og historie fra alle stiftets 334 kirker samt prædikener, der er en samling med over 1.000 prædikener, leveret af stiftets præster siden 1998. Hver uge tilføjes en ny prædiken til den kommende søn/helligdag. Du navigerer rundt ved at klikke på de enkelte faneblade.

Hjælp os med at blive endnu bedre! 
Vi håber du kan lide vores nye hjemmeside og fortsat vil følge med i, hvad der rører sig i Aalborg Stift. 
Vi vil løbende arbejde med at forbedre siden, så har du gode tips, forslag til ændringer eller ønsker til specifikt indhold, så kontakt webredaktør Kamilla Bøgelund Hansen på kabh@km.dk