2015
Nyheder

Temadag med standup-kunstner, ungdomspræst og graffitimaler

Brønderslev kirke inviterer til temadag for folk i det frivillige kirkelige ungdomsarbejde med inspiration til indledninger, andagter o.lign.

En stand-upper deler ud af sine erfaringer: Hvordan stiller man sig op foran en flok mennesker og holder en indledning eller afslutter FDF-samlingen med en andagt? Og hvad skal man sige og hvordan får man fortællingen til at blive nærværende for dem der hører på?

Inspiration til nybegyndere og de mere erfarne

Brønderslev Kirke inviterer til temadag lørdag 28. marts og målgruppen er folk, som er engageret i de kirkelige organisationer, FDF, De grønne pigespejdere, IMU, KFUMog K, Søndagsskolerne, genbrugsbutikker, menighedsråd, kirkelige ansatte osv. Her er inspiration både til dem, som allerede holder indledninger/andagter og har lyst til ny inspiration og dagen er også for dem, som har noget på hjerte, men som endnu ikke har vovet at kaste sig ud i det.

Man kan møde

Ungdomspræst Oral Shaw fra Hjørring sætter fokus på hvad en andagt er og hvordan man kan apellere til hinanden via visuelle virkemidler.

En række workshops giver konkret vejledning til at lave en andagt til et kommende arrangementer, man kan få evalueret noget man tidligere har holdt og den gode historie kommer i fokus.

Eftermiddagen slutter med besøg af Jakob Svendsen, stand-up-komiker og aktuel med sit show Kristen i Krise. Han vil sammen med billedkunstneren Benjamin Abana sætte fokus på om livet er underholdende og om der skal mere stand-up ind i vores indledninger, oplæg og andagter.

Gratis billet til stand-up-show

De første 20 som melder sig til, får en gratis billet til aftenens show i BAS-bio, Kristen i Krise med Jakob Svendsen

Alle er velkomne til at være med.

Download Program og praktiske oplysninger (pdf) 640 KB

Temadag: Indledning og andagt

STED Brønderslev Sognegård, Bredgade 104
DATO Lørdag d. 28. marts 2015 kl. 14:15