Aktuelt
EFTERTANKE

TV - EFTERTANKE

Tv-programmet EFTERTANKE går tæt på livet og de store spørgsmål. Det handler om tro, håb og kærlighed. Det handler om tvivl, angst og sorg. Det handler om dig og mig og om de tanker og følelser, der er en del af det at være menneske.

S1:7 - Sorg

Allehelgen falder altid første søndag i november. Det er en dag til minde om de døde, og hvor der skabes plads til at sørge over dem, vi har mistet.

I anledning af Allehelgen handler EFTERTANKE i denne måned om sorg. Her fortæller Karen-Marie Gramstrup om savnet til sin far, som hun mistede for tre år siden, og hvordan det at være med i en sorggruppe har givet hende redskaber til at kunne håndtere den store sorg.

EFTERTANKE sendes den første søndag i hver måned på TV Nord kl. 17.25 samt TV MIDTVEST lørdag kl. 20.45 og søndag kl. 22.00. Følg også med på Aalborg Stifts Facebook, hvor vi løbende deler teasere, fraklip og debat fra programmet.

EFTERTANKE er tilrettelagt og produceret af Presse & Kommunikation i Aalborg stift. 
Har du ris, ros eller spørgsmål til programmet, send en mail til mbkn@km.dk

 

Se alle afsnit her

S1:1 - Håb

Dette afsnit af EFTERTANKE handler om håb. Vi skal blandt andet møde 21-årige Liv Thrysøe, der fik leukæmi som 8-årig og har haft to tilbagefald siden. 

S1:2 - Fællesskab

Vi møder Charlie Kristiansen, der efter depression isolerede sig bag computeren og var meget alene – indtil han tog mod til sig og opsøgte nogen at tale med.

S1:3 - Kontrol

Dette afsnit handler om alt det, vi selv kan kontrollere - og om kontrollen tager overhånd. Vi møder Sissi Ovesen, der designer sin helt egen krop. 

S1:4 - Tro

Vi møder Mads Larsen, der har muskelsvind og sidder i kørestol. For ham handler tro om at tro på sig selv og ikke at være forhindret pga. handikap.

S1:5 - Stress

Vi skal møde Kristine Holm, der blev sygemeldt med stress, da hun begyndte på universitetet og efterfølgende havde svært ved at bryde den onde cirkel. 

S1:6 - Klimafrygt

Anna Markman oplever, at klimaforandringernes konsekvenser påvirker hendes humør, handlinger og lyst til at lægge planer for fremtiden.