Aktuelt
Nyheder

Besøg Kirkens Forum

Den 29.-30. september 2017 kan MESSE C i Fredericia for tredje gang åbne dørene til Kirkens Forum - hele Danmarks fagmesse for kirken. 

Aalborg Stift er medarrangør af fagmessen Kirkens Forum - der er en fagmesse for menighedsråd, præster, provster, ansatte i stifterne og provstierne samt alle ansatte i kirken (kordegne, organister, sognemedhjælpere, gravere, kirketjenere og kirkegårdspersonalet).

Som besøgende kan I få en uformel snak med en lang række dygtige og professionelle udstillere, som kender kirkens særlige univers. Står I over for investeringer, renoveringer eller andre større tiltag, eller har I brug for konsulentbistand på faglige og/eller administrative områder, så er der mange relevante og dygtige aktører på plads. Det gælder også for det nyeste udstyr til kirkegården og udearealerne. 

Husk også de mange oplæg fra scenerne – de giver ny viden og sætter tanker i gang. Og DM i Grandækning byder på de flotteste grandækninger både fredag og lørdag – centralt i udstillingsområdet.

Læs mere om messen på www.kirkensforum.dk

Åbningstider
Fredag den 29. september 2017 kl. 09.00-16.00.
Lørdag den 30. september 2017 kl. 09.00-16.00.

Bestil en messepakke
Gør messebesøget til en udflugt for menighedsråd og ansatte.
Messen åbner kl. 09.00, og efter en tur rundt blandt de mange stande på messen og et par pauser undervejs med spændende oplæg fra scenerne, serveres der en dejlig frokostbuffet i messens restaurant. Der er både kolde og lune retter, samt en øl, vand eller et glas vin for kr. 198,-
Kl. 14.00 kan I opleve Fredericias mange turistattraktioner: Voldanlægget og byens spændende historie med de mange kirkesamfund, der har deres rod i byen.
Turen afsluttes kl. 16.00 med en aftensang i en af byens smukke kirker, før I tager turen hjem. Der er mulighed for at bestille en “kør-hjem-pose” med sandwich og kildevand til turen.

Kontakt projektleder Hanne Iversen for et tilbud på en heldagstur til Fredericia, med messebesøg og oplevelser på mail hi@messec.dk eller tlf. +45 2159 0007  

Arrangører
Kirkens Forum arrangeres af MESSE C, Fredericia i samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd og landets stifter.