Stiftsudvalg for folkekirkens asylsamarbejde
Inspirationsmøde: Integration i folkekirken

Inspirationsmøde: Integration i folkekirken

Stiftsudvalget for Folkekirkens Asylsamarbejde inviterer til inspirationsaften om integration, flygtninge og migranter i mødet med folkekirken den 4. oktober i Folkekirkens Hus.

Til inspirationsaftenen kan du blandt andet møde Alaa Yousseifi fra Iran, som vil fortælle om sit møde med folkekirken og udfordringer forbundet hermed.

Kommer der flygtninge/udlændinge i din kirke? Er du nysgerrig på hvordan andre kirker tager del i integration? Vil du blive bedre til at tænke integration ind i din egen kirke?

Stiftsudvalget for Folkekirkens Asylsamarbejde inviterer til en inspirationsaften om integration, flygtninge og migranter i mødet med folkekirken. Aftenen vil indeholde inspirationsoplæg fra to sider af samme sag.

Alaa Yousseifi fra Iran vil fortælle om sit møde med folkekirken og de udfordringer forbundet med dette møde. Hvad var svært ved at træde ind i folkekirken?

Grethe Libergren fra Brønderslev vil fortælle hvordan en stor gruppe flygtninge/asylansøgere kan ændre dynamikken i en lokal kirke. Hvilke udfordringer bringer dette til menigheden og kirkefællesskabet?

Hanna Pedersen arbejder til dagligt med integration, både i sin lokale kirke og på stiftsplan, og vil dele sine tanker og erfaringer når det kommer til integration i folkekirken, og vil lægge op til dialog og samtale omkring dette emne – hvor ser vi integrationsarbejdet nu og hvor er det på vej hen?

Praktisk

Dato: 4. oktober 2017
Tid: 18.30 – 21.30

Sted: Folkekirkens Hus, Budolfisalen

For hvem: Alle! Kirkegængere, menighedsrådsmedlemmer og ansatte, flygtninge og indvandrere.

Pris: Gratis


Der er spisning fra kl. 18.30–19.30, hvor vi skal smage hjemmelavet, udenlandsk mad.


Tilmelding: Pr. mail til hanna.pedersen@gmail.com senest d. 27. september. Tilkendegiv om du ønsker at deltage i spisning.


Se indbydelse og program