Aalborg StiftLiv + Tro2017Januar › Syng gospel sammen med Laura Kjærgaard
Feedback

Syng gospel sammen med Laura Kjærgaard

Få rørt sangmusklerne og støt samtidig fattige og udsatte børn i Afrika, Asien og Mellemøsten, når Vodskov kirke inviterer til gospelworkshop lørdag den 4. februar.

16. januar 2017

PR-foto

Midt i vinterens kulde og den mørke tid, kan du lørdag den 4. februar 2017 kl. 10.00-16.00 få rørt sangmusklerne, når Vodskov Kirke åbner dørene til årets gospelworkshop til fordel for Danmissions Fremtidsbørn.

Under ledelse af musiker Mads Lindholm får du mulighed for at synge både kendte og nye gospelsange. Lørdagens musikalske anstrengelser kulminerer, når koret mødes mandag den 6. februar til koncert i Vodskov kirke.
Til koncerten skal koret synge sammen med gospelsanger og korleder, Laura Kjærgaard, kendt fra første sæson af X-Factor på DR1.

Det har altid været Laura Kjærgaards passion at synge gospel, og hun har en energi, indlevelse og et humør, der smitter helt ned på de bagerste rækker. Laura Kjærgaard har en fængslende og genkendelig stemme, og hun er flere gange blevet kaldt Danmarks nye diva.

Laura Kjærgaard har for en periode være ambassadør for Danmissions projekt Fremtidsbørn. Fremtidsbørn er fattige og udsatte børn i Afrika, Asien og Mellemøsten, der modtager støtte gennem Danmissions udviklingsprojekter. Støtten til børnene, hjælper dem til en bedre fremtid.

Gennem Fremtidsbørn får børnene hjælp til:

  • Uddannelse af god kvalitet
  • Beskyttelse mod diskrimination og udnyttelse
  • Et sundt liv, deltagelse og medansvar
  • Et liv i et fredeligt og retfærdigt samfund

Overskuddet fra workshop og koncert går ubeskåret til Danmissions Fremtidsbørn.

Tilmelding

Hvis du gerne vil deltage i workshop og koncert og samtidig støtte Fremtidsbørn, skal du tilmelde dig til Email senest 30.1.
Deltagerpris er kr. 100,- som betales ved tilmelding.
Prisen inkluderer: workshop lørdag og koncert mandag. Formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe lørdag.

Ved tilmelding oplyses navn, telefonnummer og e-mail på alle som tilmeldes.
Oplys om du ved indbetaling betaler for andre end dig selv.
Deltagerbetaling skal via Mobile Pay 29385535 eller til reg.nr 9245 konto nr. 2455801756. Husk at oplyse dit fulde navn.