Aalborg StiftLiv + Tro2017Januar › Aalborg Stiftsavis takker af efter 21 år
Feedback

Aalborg Stiftsavis takker af efter 21 år

Læs og download det sidste nummer af Aalborg Stiftsavis her.

23. januar 2017

Gitte Lykke Andersen er indsamlingsleder i Folkekirkens Nødhjælp og var i efteråret i Malawi for at se på de nogle af de projekter, som midlerne fra sogneindsamlingens går til (foto: Kamilla Bøgelund Hansen).

Efter 21 fantastiske år lægger vi nu Aalborg Stiftsavis på hylden. Følg i stedet med her på hjemmesiden, som vi løbende opdaterer med spændende nyheder, aktiviteter, videoer og interessante interviews.

Giv os et like på Facebook – følg os på Twitter og Instagram og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, som vi udsender hver 14. dag. Så går du ikke glip af noget.

Vi håber du har nydt avisens lange rejse og fortsat vil følge med i kirkelivet, som det leves og udvikler sig i Aalborg Stift.

Læs i dette sidste nummer om sognepræst Gitte Lykke Andersen, som har været med Folkekirkens Nødshjælp i Malawi forud for landsindsamlingen den 12. marts 2017. Meld dig som indsamler her

Læs også om præsten i Tranum, der bruger en fjerdedel af sin tid på asylansøgere og om værestedet Den Sociale Dagligstue, der er Thisteds samlingspunkt for voksne ensomme.

God læselyst!